Peraduan Sejuta Sabella

Sempena AJL ke 35 lepas, Sabella telah melancarkan peraduan menang sejuta untuk semua pelanggan Sabella yang membuat pembelian bermula 14 Mac 2021 hingga 13 Julai 2021. Untuk menyertai pentandingan ini, korang hanya perlu berbelanja buat belian produk bernilai sekurang-kurangnya RM100 melalui aplikasi Sabella untuk memenangi hadiah-hadiah menarik setiap hari dan peluang lumayan menjadi Pemenang Finale Sejuta Sabella. Pemenang akan diumumkan pada keesokan harinya bersama-sama dengan rekaan harian terbaru.

Disini min kongsikan step by step cara menyertai Peraduan Sabella.

Download Aplikasi di Apps Store atau Play Store

Firstly, korang kena install dulu apps Sabella di fon korang. Korang boleh dapatkan secara percuma di Apps Store, Google Play Store, Huawei App Gallery & lain – lain apps store.

Sign Up atau Register As Member

Secondly, launch apps, sebelah kanan bawah ada logo account, klik situ. Korang akan di directkan ke next page, cari button new customer (bawah button sign in), klik. Seterusnya kat situ cari isi maklumat lengkap seperti yang diminta, then klik register. Korang secara rasminya telah berdaftar & boleh mulakan pembelian.

Buat Pembelian Minima RM100 Dalam Single Checkout

Korang follow step ni untuk join Peraduan Sejuta Sabella

  1. Pilih baju – baju atau dress kesukaan korang, However, kalau pening nak pilih saiz boleh baca posting ni https://dropshipsabella.my/tips-pemilihan-saiz-baju-sabella/
  2. Dah jumpa yang berkenan add to chart, after that, checkout dalam single purchase untuk melayakkan korang untuk menyertai peraduan. In addition, untuk korang, masukkan voucher code kat atas ni untuk rebate. Keputusan harian akan dimaklumkan keesokan hari bersama – sama rekaan harian terbaru.

Beli Sekerap Mungkin Untuk Peraduan Sejuta Sabella

Next, korang boleh kumpulkan oder dari kawan – kawan atau saudara – mara, pecahkan order dan buat pembelian sekerap mungkin. Ini boleh meningkatkan peluang korang untuk jadi pemenang bulanan & layak untuk compete hadiah Peraduan Finale Sejuta Sabella. Mudah je kan?

Setiap pemenang akan dihubungi oleh pihak HQ Sabella. Korang juga boleh review senarai pemenang harian, bulanan & hadiah utama di website https://www.sabella.com.my/ . In conclusion, sambil korang shopping – shopping baju kesukaan, kalau ada rezeki dapat menang hadiah dari Sabella. So min nak ucapkan good luck & selamat membeli belah.