Korang mesti dah kenal Sabella dari pelbagai sumber kan? Ada yang dari website sabella.com.my , social media, radio, billboard atau mungkin kawan – kawan. Mungkin korang pun dah tahu tentang kelebihannya, kalau belum boleh baca artikel ni Kelebihan Dropship Sabella atau yang ni Apa Yang Bestnya Tentang Dropship Sabella . Korang tahu tak cara untuk jadi dropship Sabella ni sebenarnya sangat mudah. Tak perlu modal pun, Yang penting korang ada perkara seperti di bawah ye :

Handfon

Tanpa perlu ada premis, jual baju Sabella guna Phone saja
Ada handfon dah cukup, korang boleh mula menjual hanya dengan menggunakan fon je. macam mana nak menjual? kami akan bagi latihan ye.

Kemahuan Dan Semangat

Dimana ada kemahuan disitu ada jalan, korang perlu ada matlamat & target untuk jadi dropship yang berjaya. Korang akan dibimbing oleh leader yang proven. Dengan semangat yang kuat, korang pun boleh berjaya.

Tak banyak pun syarat yang perlu ada untuk jadi join Sabella, setiap yang join akan dibimbing secara berterusan & kosisten. Sangat mudah. Kami nak bantu korang supaya kita sama – sama boleh membina pendapatan & capai segala perkara yang di idamkan. Sepanjang tahun 2020 saja, lebih kurang 38 orang dropship berjaya buat jualan lebih 1 juta setahun. Kalau diorang boleh, kenapa tidak kita? Sabella sudah menyediakan marketing secara basar – besaran di mana – mana. Sudah ramai yang tahu dan sedar tentang kelebihan baju Sabella. Sangat senang nak menjual dan produk sentiasa “evergreen”.

Tapi sebelum semua tu, korang perlu daftar dulu sebagai dropship Sabella, So macam mana nak daftar?

  • Step 1

Korang klik je button merah yang ada di bawah artikel ni (label daftar dropship sekarang)

  • Step 2

Sila lengkapkan borang pendaftaran. Isi semua detail ye. Data korang min akan submit untuk pendaftaran.

  • Step 3

Admin akan hubungi korang jika pendaftaran sebagai dropship Sabella berjaya ye.

Semudah tu je nak join dropship Sabella, untuk langkah seterusnya selepas pendaftaran, min akan maklumkan personally ye kepada yang berjaya melalui whatsapp.