Konvension Sukses Sabella Februari 2020

Sabella, Peneraju No. 1 Baju Kurung Tanpa Gosok di Malaysia. Dengan 100 000 dropship seluruh Malaysia, ramai yang nak tahu tentang apa kelebihan sebagai dropship Sabella berbanding dengan company yang lain. Dibawah min listkan beberapa senarai menarik tantang kelebihan dropship Sabella :

1. Tanpa Modal

FREE of CHARGE! Ya benar belaka! Nak daftar keahlian sebagai dropship modalnya ZERO!

Sabella tidak mengenakan sebarang yuran keahlian untuk memulakan bisnes. Sangat mudah takde 1% pun kerugian. Dropship tak perlu keluarkan apa – apa pun bentuk wang atau credit, hanya berbekalkan keinginan ingin berjaya sahaja dropship mampu bina bisnes berjaya dengan menggunakan platform Sabella.

Wujudnya Sabella ingin membantu semua orang yang ingin mengubah hidup dari masalah kewangan yang menjadi – jadi akibat kegawatan ekonomi. Semakin susah mendapat peluang pekerjaan, dibuang kerja dan hidup dalam kesempitan menyebabkan Sabella agresif ingin membantu dan mengajak semua sama sama menambah pendapatan keluarga.

Jadi, jika bertanya kepada min, adakah ia merugikan? TIDAK! yang merugikan jika anda tidak amik peluang ini sebaiknya.

2. Tidak Perlu Pegang Atau Simpan Stok

Mudahnya dropship Sabella ni, mereka hanya fokus untuk memperkenalkan dan menjual produk Sabella secara online sahaja, tanpa perlu keluar berjumpa di luar, menjaja dari rumah ke rumah berhujan dan panas kerana semua urusan penyimpanan dan pengurusan stok adalah tanggungjawab HQ. Begitu jugak pos barang customer. 100% HQ Uruskan. Mudahkan?

3. Komisen Yang Tinggi

Sepanjang min berniaga, inilah komisen tertinggi yang min dapat. Sehelai baju maksima RM15 Sepasang. Bayangkan kalau terjual 10 pasang, min dah dapat RM150 Sehari dan min hanya duduk di rumah tekan telefon je.

4. Support Group

HQ juga menyediakan training yang sgt berkesan dan berimpak tinggi. Kepakaran leader yang terlatih membantu melonjakkan sales dropship disamping bimbingan di fb group, telegram support dan juga group whatsapp menyebabkan dropship yang berdaftar sgt mudah untuk menjual. Semua disediakan secara tersusun. Dropship hanya ambil dan gunakan bila masa diperlukan.

5. Coaching

HQ Memberi latihan secara berterusan, ilmu ilmu mahal marketing dan sharing dari proven success terbongkar didalam seminar konvensyen dianjurkan dan ianya juga PERCUMA untuk drosphip sah sabella sahaja. Sangat eksklusif dan ramai yang berjaya menempah kejayaan, sehingga 38 orang jutawan telah dilahirkan pada tahun 2020.

6. Reward Yang Menarik

Kejayaan dropship juga diraikan bagi yang telah berjaya capai target yang diberikan. Pelbagai hadiah menarik diberikan kepada yang bersungguh – sungguh mencapai jualan yang ditetapkan. Reward yang diberikan bukan saja terhad pada HQ, tapi setiap leader juga ada task & reward bernilai yang akan diberikan. Korang bukan saja boleh jana pendapatan, dapat lagi reward yang menarik.

Banyak lagi kelebihan dan benefit yang korang boleh dapat sebagai ahli dropship dalam Sabella Family. Sabella HQ & leader – leader komited untuk bantu setiap dropship untuk naik & maju bersama. Kami tidak pernah berhenti memberikan ilmu & bimbingan yang bernilai tinggi untuk korang berjaya dalam perniagaan. Tentunya secara PERCUMA.

Berminat? klik button dibawah untuk pendaftaran.