First time haritu, min sendiri borong Sabella buat pakai sendiri sebab murah sangat. Harga bawah RM20 belum tolak harga dropship lagi, boleh tak bayangkan berapa je bayar untuk tudung yang senang on point. Kena tiup angin pon statik helok.

Orang perempuan ni jangan main main bab tudung on point ke tak. Boleh moody seharian dari pagi die bersiap sampai balik muncung sedepa hahaha.Tapi min boleh bagi 10 bintang untuk tudung bawal Sabella ni. Material nya cotton voile yang lembut, ironless dan sangat on point tu buatkan customer dan min tersenyum riang dari pagi sampai malam! Gitu nak cerita kat korang.

Ha ni la min letak gambar

Duduk tepi sungai kena tiup angin pon tudung tu still maintain.

Dan part best sebagai dropship tudung Sabella ni kan, bila korang pakai je, orang jeling intai – intai korang pun dah terjatuh hati. Sat lagi die pelan – pelan tanya. Beli mana? Senang giler menjual tudung Sabella ni.

Part yang paling best , lepas kita pakai contoh nak solat kan,. Kita pon letak la tudung tu lipat lipat tak kedut pon, korang boleh pakai berulang kali awning tetap elok okey! Ini pengalaman peribadi min dan hasil survey beberapa kawan terdekat min.

‘Sebab tu la min nak share dengan korang pasai tudung Sabella ni. Nak beli untuk buat sebagai gift pon sgt cantik dan sure la orang suke! Nk buat hantaran ke hadiah reward kat team pon boleh. Buat gouquet apatah lagi mmg cun lah!

Nak borong harga murah? Jom sertai team min!